Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται απο το 1992 στον χώρο του εμπορίου,των εισαγωγών και της παραγωγής παντα με κύριο γνώμονα την  υψηλή ποιότητα στις πλέον ανταγωνιστηκές τιμές της αγοράς. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας συνολικής έκτασης 1200τμ θα βρείτε οτιδήποτε αφορά την συγκόλληση και κοπή μετάλλων καθως και πληθώρα μηχανηματων,εργαλείων,ειδών προστασίας και μηχανών συσκευασίας.

Στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προσφέρουμε στους πελάτες μας εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Η υψηλή ποιότητα και συνέπεια που μας χαρακτηρίζει δημιουργεί δεσμούς άρικτους με τους πελάτες μας ετσι ώστε να απολαμβάνουν πάντα την αιχμή της τεχνολογίας και τη βέλτιστη απόδοση του εξοπλισμού τους . Η prowelder σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές πρωτοπορεί στην εισαγωγή και ένταξη νέων τεχνολογιών στην παραγωγική διαδικασία. Για περαιτέρω πληροφορίες,παραγγελίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6970342090 η στο 2810-731762, καθως και μέσω e-mail στο nvatsithianos@yahoo.gr